пʼятниця, 09 квітня 2021 14.35

ВІСТАБОН МОБІ – захист суглобів від навантажень. Швидке замовлення за акційною ціною.

Біль і відчуття скутості в суглобах навіть після незначних навантажень – на жаль, досить поширена скарга навіть у молодих і здорових людей.  Передусім це викликано порушенням механізмів відновлення суглобів після пошкоджень, які ми отримуємо, наприклад, під час інтенсивних тренувань в спортзалі, піднятті важких сумок, роботи в квітнику тощо.

 

Для захисту і повноцінного відновлення суглобових хрящів важливо усунути наслідки мікротравмувань, а також забезпечити речовинами, необхідними для їх регенерації і захисту від наступних навантажень.

 

ВІСТАБОН®МОБІ містить ВИСОКІ ДОЗИ активних компонентів, дія яких спрямована на попередження руйнування суглобів і створення умов для їх швидкого і повноцінного відновлення.

- Рослинні компоненти (екстракт гарцинії мангостана і бромелаїн) і метилсульфонілметан сприяють зниженню запальних процесів і больових відчуттів, створюють сприятливі умови для регенерації хряща.

- Вітамін Е і селен допомагають в нейтралізації вільних радикалів, які утворюються при дії несприятливих факторів і підвищеному навантаженні на суглоби.

- Гідролізований колаген, метилсульфонілметан, хондроїтин і глюкозамін постачають амінокислоти, сірку та полісахариди, необхідні для утворення хрящової тканини, захисту від пошкоджень і навантажень, підтримання процесів регенерації.

 

Придбати ВІСТАБОН МОБІ безпосередньо із аптеки тепер значно простіше, швидше і дешевше – робіть замовлення на сайті https://www.vistabonmobi.com.ua/ .